Återigen har vi haft en uppskattad AW här på Innovatech Center Lidingö.

Eftersom AW på torsdagar är ett stående inslag för våra medlemmar och inbjudna gäster så är du välkommen nu på torsdag den 27/8 från kl 16.00. Kul om du har lust att komma och nätverka. Ta gärna ta med en gäst och sprid denna möjlighet i ditt nätverk.

Förra veckan startade vi en av våra aktivitetsgrupper – Start Up/Inkubator. Denna grupp fortsätter så klart även denna vecka med att träffas klockan 15-16 nu på torsdag den 27/8.

Dessutom startar vi en ny grupp med fokus på de som är intresserade av Riskkapital. Den gruppen kommer att träffas mellan klockan 14-15 på torsdag och vara återkommande varje torsdag denna tid. Sprid gärna denna information till de du tror kan vara intresserade av dessa områden. Nya aktivitetsområden kommer också att presenteras inför nästa vecka.

Välkommen hit till Sturevägen 29 och coworka för nya spännande möten, inspiration och framtida affärer.

Vi kan nu också erbjuda en riktigt bra medlemsförmån genom Hertz Lidingö för våra medlemmar med 20% rabatt på ordinarie priser.

Kom förbi eller mejla om du också vill veta mer om medlemskap här på Innovatech Center Lidingö, nyfiken@innovatechcenter.com

Vi ses!


Innovatech Center Lidingö
GEMENSKAP FÖR FRAMTIDENS FÖRETAGARE
Ps glöm inte att du kan hyra mötes- och konferensrum hos oss. Mejla din förfrågan till mats@innovatechcenter.com
Följ oss gärna på Facebook, Instagram och LinkedIn @innovatechcenter #innovatechcenter #gemenskapförframtidensföretagare

#

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Följ oss på sociala medier

Välkommen till oss på Innovatech Center! Coworking, kontors- och mötesplatser centralt på Lidingö och Kungsholmen.

Facebook