Släpp loss din produktivitet i sommar och ta del av vår fantastiska sommarkampanj på coworkingmedlemskap.

Nu har du chansen att för endast 950 kr/månad kunna njuta av en flexibel arbetsmiljö, precis där du behöver den. Men skynda dig, erbjudandet gäller bara för juni, juli och augusti!

Här på Innovatech Center Lidingö erbjuder vi dig en inspirerande arbetsplats med tillgång till våra coworkingytor i centrum, dygnet runt, sju dagar i veckan. Du kan skapa framgångsrika affärsrelationer och omringa dig med en inspirerande gemenskap av likasinnade entreprenörer och företagare.

Med endast en månads uppsägningstid ger vi dig flexibiliteten att anpassa din arbetssituation efter dina behov. Och det blir ännu bättre – om du fortsätter som medlem hela året, kan du fortsätta njuta av förmånligt pris på endast 1350 kr/månad.

Men det är inte allt! Som medlem på Innovatech Center Lidingö får du även 20% rabatt på Hertz hyrbilar på Lidingö. Ett grymt bra erbjudande om du har planer på att hyra bil i sommar!

Kontakta oss idag för att boka din plats och låt din affärsverksamhet blomstra i sommar!

Ring Mats på 0705943889 eller skicka ett mejl till mats@innovatechcenter.com

Vill du hellre hyra ett eget rum? Då går det också bra för tillfället! Kontakta oss för mer info om detta.

Du kan också boka mötes- och konferensrum för upp till 10 personer hos oss till bra villkor.

Observera att detta exklusiva erbjudande endast gäller nya medlemmar och för arbetsplatser vid coworkingytor på Innovatech Center Lidingö. Vårt ordinarie pris för medlemskap är för närvarande 2 250 kr/månad. Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar i pris och tjänster. Samtliga priser är exklusive moms. Erbjudandet gäller t o m 31 augusti 2023.

#

Comments are closed

Följ oss på sociala medier

Välkommen till oss på Innovatech Center! Coworking, kontors- och mötesplatser centralt på Lidingö och Kungsholmen.

Facebook