Vi hoppas att ni har haft en fantastisk sommar fylld med sköna dagar, återhämtning och kanske nya spännande idéer har fötts! 

Vi är glada över att se intresset för vår sommarkampanj på medlemskap. Vi har lyssnat på era önskemål och förstått att behovet av en flexibel och inspirerande arbetsmiljö sträcker sig längre än sommarmånaderna. Därför har vi beslutat att förlänga vår fantastiska sommarkampanj ända till oktober 2023!

Därför kan du fortsätta att njuta av förmånliga priser. För endast 950 kr/månad kan du till och med oktober fortsätta att ta del av vår flexibla arbetsmiljö som passar perfekt för dina arbetsbehov. Innovatech Center Lidingö erbjuder dig en inspirerande arbetsplats med tillgång till våra kontorsytor i centrum, dygnet runt, sju dagar i veckan. Bygg upp dina affärsrelationer och omge dig med en gemenskap av likasinnade entreprenörer och företagare som inspirerar till framgång.

Dessutom har vi ännu mer glädjande nyheter att dela med er. Om du väljer att fortsätta som medlem efter oktober kommer du att kunna njuta av det förmånliga priset på endast 1350 kr/månad resten av året. Detta ger dig ännu mer utrymme att maximera din produktivitet och utveckla din affärsverksamhet under hela 2023.

För dem som är intresserade av att hyra ett eget rum, tveka inte att kontakta oss för mer information om detta alternativ. Här har vi också extra bra villkor under hösten.

Våra mötes- och konferensrum står också till ditt förfogande för upp till 10 personer, till förmånliga villkor.

Vi är inte bara din arbetsplats, utan din partner för framgång. Som medlem på Innovatech Center Lidingö får du inte bara tillgång till våra inspirerande coworkingytor, utan du kan även dra nytta av en rad andra förmåner. Vi är till exempel stolta över att erbjuda dig 20% rabatt på Hertz hyrbilar på Lidingö, perfekt för dina resor eller företagsevenemang.

Vi hoppas att du är lika glad som vi över möjligheten att fortsätta din affärsresa med oss på Lidingös mest centrala kontorshotell och coworkingställe.

Ring Mats på 0705943889 eller skicka ett mejl till mats@innovatechcenter.com för mer information, boka ett besök eller boka mötesrum. Villkor se nedan.

Observera att detta exklusiva erbjudande endast gäller nya medlemmar och för arbetsplatser vid coworkingytor på Innovatech Center Lidingö. Vårt ordinarie pris för medlemskap är för närvarande 2 250 kr/månad. Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar i pris och tjänster. Samtliga priser är exklusive moms. Erbjudandet gäller t o m 31 oktober 2023.

Comments are closed

Följ oss på sociala medier

Välkommen till oss på Innovatech Center! Coworking, kontors- och mötesplatser centralt på Lidingö och Kungsholmen.

Facebook