Den 7 mars är du välkommen till ett spännande frukost- och investerarmöte hos oss på Innovatech Center där det innovativa bolaget HMX AB presenterar sig och sin verksamhet inom biomaterial. Under frukosten får du möjlighet att prata med företrädare för bolaget.

De introducerar nyheter inom biomaterial med en hastighet och teknisk precision som krävs för att åstadkomma förändring inom en mängd industrier. Från till exempel mode till kosmetika, sport till möbler, förpackningar till bilar och medicintekniska produkter. Genom att främja försäljningen av bioplastkomponenter och funktionella ämnen förbättrar vi produkters prestanda inom bland annat hållbarhet, för kunder som strävar efter att ta sina produkter till nästa nivå.

HMX AB jobbar idag med ett flertal leads inom kosmetikabranschen med en produkt X-FOL som röner stort intresse. Tack vare att beståndsdelen taguapulver redan ingår i ett par produkter som finns ute på marknaden behöver bolaget inte bryta ny mark.

De jobbar också tillsammans med ett stort svenskt outdoormärke att ta fram en produkt baserad på bioplasten X-ACT som de kan använda i sina produkter. En sista prototyp håller på att tas fram och planeras att bli klar i mitten av mars som i ett första steg kommer innebära en order.

Om du är nyfiken på detta bolag och deras marknadsmöjligheter ska du självklart komma till denna frukost och nätverka.

Vi ses på torsdag 7 mars på Lidingös Cowork och Företagshub, Innovatech Center, Sturevägen 29 i Lidingö. Frukost och mingel från 07.30. Presentation och frågor 08.00-8.30.

OSA senast måndag 4/3 till info@innovatechcenter.com

Ta gärna med en gäst!

Välkomna!

Innovatech Center

Sponsorer

Innovatech Center – Telac – Concept Solutions – Boxday – Lidingö Markisen – Fönstermästarna

#

Comments are closed

Följ oss på sociala medier

Välkommen till oss på Innovatech Center! Coworking, kontors- och mötesplatser centralt på Lidingö och Kungsholmen.

Facebook